Faciliteiten

Wat Villa Casa Rosario u te bieden heeft...

PERFECT FOR RELAXING

Centraal op het terras staat een fontein. Aan de zijde van het terras ligt een enorm zwembad (22
meter bij 9 meter) in authentieke stijl met blauwe mozaïek tegels. Het zwembad is omringd met 12
stijlvolle moderne houten ligbedden met kussens.

LUXURY ROOMS

De villa heeft totaal 6 slaapkamers, elks een privé badkamer. Tevens is er een algemene 7de
badkamer. Elke kamer is voorzien van een tweepersoonsbed een privé badkamer, ingebouwde kasten en airconditioning.

ENJOY SPORTING

In het verlengde van de oprit ligt een volledig omheind privé tennisterrein. De tuin rondom het terrein kenmerkt zich door de talrijke fruitbomen, palmen, cactussen en subtropische planten. 

OVER ONS

Voor zowel zaken als privé, hebben wij als koppel de afgelopen decennia de hele wereld over gereisd, van noord tot zuid en van oost tot west. We hebben verbleven in alle varianten van locaties, variërend van tenten tot de meest luxueuze hotels en villa’s in de wereld. Gedurende deze periode hebben we veel positieve en ook negatieve ervaringen opgedaan van een verblijf, zowel voor zakelijke als privé reizen.

Al deze ervaringen en geleerde lessen in acht nemend hebben we besloten een concept te lanceren van het verblijf in een luxueuze en authentieke privé villa met de faciliteiten van een 5 sterren residentie. U vertoeft in een stille en rustige, groene omgeving met een adembenemend uitzicht op het Del Montgo natuurreservaat vanop het terras en vanuit het zwembad. Dit van op een omheind (100%) privé terrein zonder inkijk van buitenaf. Het is een perfecte locatie om tot rust te komen met vrienden, koppels, familie en/of collega’s in een luxueus uitgeruste villa met 24*7 conciërge faciliteiten.

INTERIEUR

De villa is in een klassieke ”finca”-stijl gebouwd en is recent (2018) volledig opnieuw gerenoveerd in haar oorspronkelijke stijl en behelst totaal ongeveer 1.000m² vloeroppervlak.

De villa heeft totaal 6 slaapkamers, elks een privé badkamer. Tevens is er een algemene 7de badkamer. Elke kamer is voorzien van een tweepersoonsbed een privé badkamer, ingebouwde kasten en airconditioning. Er is tevens een slaapbank beschikbaar waardoor de villa aan totaal 12-14 volwassenen ruimte biedt. Er zijn ook twee kinderbedjes aanwezig, alsmede de basisfaciliteiten voor kleine kinderen. (kinderwagen, box, loopwagentje, etc.)

Alle slaapkamers zijn beneden gelegen met totaal drie ingangen in de villa. Beneden is er een aircondioned woonkamer met TV, spelletjes hoek. Boven bevindt zich de geheel vernieuwde keuken in klassieke finca stijl met alle faciliteiten. (Groot gas kookvuur, grote oven, vaatwasser, magnetron, grote koelkast en diepvriezer, etc.) Aanpalend aan de keuken is er een grote woonkamer van ongeveer 100 m²  met een 16 persoons eettafel en een lounge salon. De woonkamer heeft een balkon met de ochtendzon en een tweede, zeer groot balkon met barbecue en buiten eettafel voor 16 personen.

De villa kenmerkt zich door de authenticiteit van de finca, volledig in originele staat gerenoveerd en ingericht in typisch Spaanse stijl, met vooral de stijl, folklore en kleuren uit de omgeving van de Costa Blanca. Alle ruimte zijn voorzien van alle comfort, airconditioning en ingericht op zowel kleine als grote groepen gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Door deze indeling is de villa uitstekend toegankelijk voor mindervaliden!

Villa Casa Rosario

De plaats waar je inspiratie tot leven komt...

EXTERIEUR

De villa staat op een perceel van 4.000 m2 in een rustige villawijk. De omgeving kenmerkt zich door een landelijk karakter met zeer veel fruitbomen, paardensport, golf, wandelen, fietsen en bergklimmen.

De villa heeft een prachtig en zeer groot terras waar verschillende plaatsen (zowel in de zon als in de schaduw) voorzien zijn van comfortabele zitplaatsen (lounge, tafels met stoelen, etc). Vanop het terras is er een prachtig en uniek panoramisch zicht op het imposante natuurpark en bergmassief del Montgo, alsmede op de Golf La Sella.

Centraal op het terras staat een fontein. Aan de zijde van het terras ligt een enorm zwembad (22meter bij 9 meter) in authentieke stijl met blauwe mozaïek tegels. Het zwembad is omringd met 12 stijlvolle moderne houten ligbedden met kussens.

Aan de kopse zijde van het zwembad staat een buitendouche tegen het poolhouse aangebouwd. Het poolhouse biedt een schitterende buitenkeuken, van alle comfort voorzien, alsmede tevens een grote eettafel.

De villa heeft een grote oprijlaan met een dubbele garage en biedt verder plaats aan een tiental auto͛s. In het verlengde van de oprit ligt een volledig omheind privé tennisterrein. De tuin is opnieuw aangelegd en kenmerkt zich als een goed onderhouden, groen Mediterraans, met fruitbomen, palmen, cactussen en subtropische planten.